Over ons

De productie-units bij de diverse Lesjöfors fabrieken maken het mogelijk om naast alle standaard veren tevens ‘custom made’ producten aan te bieden. Bijvoorbeeld producten voor o.a. medische- of elektronica toepassingen met afmetingen v.a. 0,03 mm, tot warmgewikkelde veren met afmetingen tot 65 mm draaddikte voor bijv. treinstellen, kleppen, actuators etc.

Het totale pakket aan mogelijkheden is eenvoudigweg niet in ’t kort samen te vatten, dit omvat vrijwel alle denkbare toepassingen op het gebied van verentechnologie, in zowel draad- als bandmateriaal.  

O.a. de meer dan 10.000 verschillende standaard producten, samengevat in de handzame ‘Gas & Stock Springs’ catalogus, laten zien dat Lesjöfors zowel in standaardartikelen als productie een leidende rol heeft.

gas spring

Het veelomvattende programma biedt naast de traditionele drukveren, trekveren, torsieveren, schotelveren, clips, borgveren, draadveren, etc., tevens gasveren, met meer dan 700 verschillende standaard modellen welke gecombineerd kunnen worden met talrijke standaard eindfittingen.
Het logistiek centrum in Hagen, Duitsland en het zeer efficiënte, centrale magazijn in Växjö, Zweden dragen zorg voor zeer accurate, snelle en correcte leveringen.

Uniek bij Lesjöfors, van vrijwel alle standaard artikelen zijn 2D- en 3D-CAD files beschikbaar, die via de website gratis gedownload kunnen worden!

Lesjöfors has probably the widest, deapest and sharpest knowledge in spring design calculation.

The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.